24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

071-888 9800

071-888 9800

24/7 directe hulp! Loodgieter in Leiden Vakkundig en Professioneel!
071-888 9800

Lekkage in Leiden

Loodgieter Leiden 24 uurWoont u in Leiden of omgeving en heeft u lekkage? Neem dan contact op met onze loodgieters uit Leiden. Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 071-888 9800. Wij kunnen snel de lekkage opsporen en verhelpen. Of het nu gaat om lekkage badkamer, lekkage dakgoot, of een lekkende kraan. Ons loodgietersbedrijf uit Leiden staat dag en nacht voor u klaar om deze lekkages op te lossen! Ook bereikbaar voor Lekkage door regen en wind!

Lekkage opsporen

Wij komen regelmatig bij mensen die wateroverlast hebben in huis. Vaak is het zeer lastig vast te stellen waar dit water vandaan komt. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring in het opsporen van lekkages en kunnen hierdoor ook vaak binnen een mum van tijd de lekkage opsporen.

Hebben wij het lek gevonden kunnen dan wij dit uiteraard ook vliegensvlug verhelpen. Onze vakmensen beschikken over een uitgebreid assortiment vak gereedschap en voldoende materiaal om een lekkage te verhelpen. Heeft u een lek in huis maar geen idee waar het water vandaan komt? Bel dan onze 24 uur spoed loodgieter om een afspraak te maken.

Lekkende kraan

Niets is zo vervelend als een lekkende kraan.. Iedereen heeft het wel eens mee gemaakt, je ligt net in bed en hoort de kraan druppen, na een paar minuten kan je niets anders meer horen dan die lekkende kraan! Zelfs voor een lekkende kraan staan onze loodgieter uit leiden dag en nacht voor u klaar. U moet niet denken; “daar ga ik midden in de nacht geen loodgieter voor bellen” maar doe dit gerust! Onze 24 uur spoed loodgieters staan dag en nacht paraat voor grote problemen als een verstopt riool of een verstopte WC maar uiteraard ook voor de kleinere problemen als een lekkende kraan in uw keuken of badkamer. Bel 24 uur per dag 7 dagen in de week ons servicenummer 071-888 9800 en krijg direct een vakman uit Leiden aan de lijn!

lekkage leiden

Loodgieter Leiden 24 uur

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle spoedgevallen groot en klein! Bel ons servicenummer en krijg altijd een monteur aan de telefoon! Ook voor minder spoed opdrachten kunt contact met ons opnemen. Wij verzorgen onder andere: Het aanleggen van leidingwerk, het renoveren of vervangen van oude water leidingen en gas leidingen. Het vervangen van afvoersystemen en alle vormen van spoed opdrachten als lekkages, overstromingen, verstoppingen of het leegpompen van kelders en kruipruimtes in Leiden.

Direct een Loodgieter spreken?

Wilt u direct een loodgieter in Leiden aan de lijn? Bel 071-888 9800. Ons loodgietersbedrijf is dag en nacht bereikbaar voor spoedgevallen als Lekkages en overstromingen. Maar ook voor problemen met gasleidingen of gasaansluitingen kunt u ons bellen. Ons werkgebied is Leiden en omgeving.

Renovatie en onderhoud

Wij verzorgen ook Renovatie en onderhoudswerkzaamheden aan leidingwerk, afvoeren en Centrale Verwarming (CV). Dit doen wij zowel voor grotere opdrachtgevers als woningbouwcorporaties, maar ook voor particulieren en kleine projecten. Neem gerust eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Spoed Loodgieter 24/7

Wij zijn dag en nacht 24 uur per dag bereikbaar voor alle Spoed gevallen. Wij kunnen super snel lekkages en verstoppingen verhelpen of in uiterste gevallen een noodvoorziening plaatsen. Ook voor problemen met hemelwater afvoer bent u bij ons op het juiste adres. Verstopte regenpijpen, overstroming door de dakgoot? Bel ons!

Eenvoudig een afspraak maken

Woont u in Leiden of omgeving en wilt u een afspraak maken met een loodgieter? Bel 071-888 9800 en krijg direct een Loodgieter in Leiden aan de lijn. U geeft aan hem door wat het probleem is en waar in Leiden of omstreken u zich bevindt. Eén van onze loodgieters is dan binnen mum van tijd bij u op het afgesproken adres om het probleem te verhelpen.

Loodgieters in Leiden

Onze Loodgieters in Leiden zijn dag en nacht per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor alle spoed opdrachten. Bel ons op telefoonnummer 071-888 9800... lees meer>

Ondergelopen Kelders

Is uw kelder, kruipruimte of huis in Leiden ondergelopen door een hevige regenbui of lekkage? Neem dan snel contact op met de loodgieter...lees meer>

Verstopte afvoer of WC

Heeft u een verstopte WC of een verstopte afvoer? Wij lossen al deze maar ook andere problemen met water of gas binnen een mum van tijd op...lees meer>

“#Lekkage service #Leiden. Lekkage? Neem contact op met de #Loodgieter. ☎ 071-888 9800”