24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

071-888 9800

071-888 9800

24/7 directe hulp! Loodgieter in Leiden Vakkundig en Professioneel!
071-888 9800

Afvoer ontstoppen Leiden

loodgieter-spoedAfvoer verstopt in Leiden? Neem dan direct contact op met loodgieters leiden om de afvoer te laten ontstoppen! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 071-888 9800 en u krijgt direct ons loodgietersbedrijf aan de telefoon. U geeft door waar in Leiden u zich bevind en wij komen direct naar u toe. Onze loodgieters staan 24/7 klaar om bij uw de afvoer te ontstoppen!

Verschillende verstoppingen

Om een afvoer te ontstoppen moeten wij eerst weten wat deze verstopping veroorzaakt. Hiervoor zijn al onze serviceauto’s uitgerust met specialistisch gereedschap. Eén van de modernste gereedschappen die onze vakmensen bij zich hebben is camera om afvoeren te doorlopen opzoek naar verstoppingen. Deze camera word ook gebruikt bij verstopte riolen. Of de camera nu een verstopte afvoer of een verstopt riool in gaat, de camera komt op een gegeven moment de verstopping tegen. Onze loodgieter kan dan duidelijk zien waardoor deze verstopping veroorzaakt word en weet door zijn jarenlange ervaring hoe hij deze kan ontstoppen. Een afvoer ontstoppen gebeurt met deze gereedschappen en vakkennis van
de loodgieter vaak binnen enkele minuten.

Heeft u ergens een verstopte afvoer of een verstopping in het riool?
Neem direct contact met ons op en wij lossen het voor u op!

Verstopte wasbak

loodgietersbedrijf_leidenWij vinden het zo vanzelf sprekend dat je de kraan opendraait en dat er water uitkomt… en net zo vanzelf sprekend is het dat dit water weer wegloopt in het putje van de douche of van de wasbak in uw keuken. Maar wat als dit nu eens niet gebeurt? U zet de kraan aan maar het water blijft in de wasbak staan… grote kans dat u een verstopte wasbak heeft. Een verstopte wasbak kan komen door een verstopping in de sifon of ergen in een waterafvoer buis of het riool kan verstopt zitten. Is uw wasbak nu verstopt? Of heeft u een verstopping in uw douche? Neem dan contact op met de loodgieter in Leiden, onze loodgieter leiden spoedservice is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor alle spoed klussen. Bel ons 24 uur spoed nummer en krijg direct contact met ons loodgietersbedrijf uit Leiden.

Lekkage in Leiden

Naast het ontstoppen van afvoeren kunt u ook bij ons terecht voor alle vormen van Lekkage in Leiden en omgeving, Heeft u nu en lekkage in uw woning? Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen alle lekkages binnen no-time verhelpen. Gaat het nu om een waterleiding lekkage of een lekkage aan een afvoer buis? Of misschien loopt uw dakgoot wel over door een verstopte regenpijp? Voor al deze en vergelijkbare gevallen belt u ons Loodgieters Spoed Service nummer 071-888 9800 24 uur per dag 7 dagen in de week!

“Wasbak in de keuken #verstopt? Ons #loodgietersbedrijf zorgt ervoor dat deze binnen enkele minuten weer doorloopt! ☎ 071-888 9800”